Asayiş

Kendilerine polis-savcı süsü veren dolandırıcılar İzmir polisine yakalandı

?zmir'in seferihisar ilçesinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp ve telefonla aradıkları vatandaşı 1 milyon lira dolandırdıkları tespit edilen 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Kendilerine polis-savcı süsü veren dolandırıcılar İzmir polisine yakalandı
27-06-2024 12:36

İzmir’in Seferihisar ilçesinde kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp, telefonla aradıkları vatandaşı 1 milyon lira dolandırdıkları tespit edilen 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla kıskıvrak yakalandı.


İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği, Seferihisar ve Güzelbahçe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Seferihisar ilçesinde bir vatandaşın, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişiler tarafından 1 milyon lira dolandırıldığı şikayeti üzerine çalışma başlattı. Konuyla ilgili yapılan saha çalışmaları ve güvenlik kameraları incelemeleri sonucu, mağdurun adresine araçla gelen 4 şüpheli tarafından olayın gerçekleştirildiği tespit edildi. Olaya karışan şüphelilerden 2’si yarım saat içerisinde Güzelbahçe ilçesinde, diğer şüpheliler ise ertesi gün kıskıvrak yakalandı.


Konuyla ilgili gözaltına alınan T.Y., Y.G., A.A. ve U.C., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER