Yaşam

Kent Ormanı’nında 3 saatte 3 ton çöp toplandı

Yunusemre belediyesi, dünya çevre günü temizlik etkinliği kapsamında bu hafta çöp toplama faaliyetini manisa büyükşehir belediyesi ile birlikte kent ormanı’nda yaptı. Yaklaşık 3 saat süren etkinlikte 3 ton çöp toplandı.

Kent Ormanı’nında 3 saatte 3 ton çöp toplandı
01-06-2024 14:19

Yunusemre Belediyesi, Dünya Çevre Günü Temizlik etkinliği kapsamında bu hafta çöp toplama faaliyetini Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kent Ormanı’nda yaptı. Yaklaşık 3 saat süren etkinlikte 3 ton çöp toplandı.


Yunusemre Belediyesi tarafından Temiz Yunusemre, Temiz Çevre Kampanyasının bu haftaki durağı Kent Ormanı oldu. Dünya Çevre Günü Temizlik etkinliği kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban şehir dışında olması sebebiyle katılamazken; Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan, Özel Kalem Müdürü Seyitali Özmen, CHP İlçe Başkanı Mehmet Arslan, birim müdürleri, Anemon Dağcılık Grubu, Manisa Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği, Türk Kızılayı Gönüllüleri ve birçok sivil toplum örgütleri destek verdi. Kent Ormanı’nda başlayan etkinlik Yunus Emre Kültür Parkı’nda sona erdi. 3 saat süren etkinlikte Yunusemreli çevreciler yaklaşık 3 ton çöp topladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER