Asayiş

KGYS ve Plaka Tanıma Sistemi ile 2024 Yılında 220 Çalıntı Araç Ele Geçirildi

2024 yılında, Emniyet Müdürlüğü ekipleri suçla mücadelede önemli bir başarıya imza attı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kullanılarak tespit edilen 220 çalıntı araç, Emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda ele geçirildi

KGYS ve Plaka Tanıma Sistemi ile 2024 Yılında 220 Çalıntı Araç Ele Geçirildi
19-10-2024 21:34
19-10-2024 21:35
GAZİANTEP

. Çalıntı araçlar, plaka tespiti sonrası hızlı bir şekilde takibe alındı ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koordineli operasyonlarıyla başarılı bir şekilde yakalandı.

Emniyet yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelenin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini belirtti. Vatandaşların güvenliğini sağlamak ve suç oranlarını en aza indirmek amacıyla bu tür teknolojik sistemlerin etkin bir şekilde kullanılmaya devam edileceği ifade edildi. Özellikle KGYS ve PTS gibi dijital sistemler sayesinde suçluların kaçış yollarının daha da daraltıldığı vurgulanırken, bu kapsamda 7 gün 24 saat çalışmaya devam edileceği kaydedildi.

Emniyet, halkın desteğiyle suçla mücadelede her zaman bir adım önde olmayı hedeflediğini ve güvenli bir toplum için tüm imkanlarını seferber ettiğini duyurdu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER