Gündem

Kılıçdaroğlu, Kocatepe yürüyüşünün arından şehitlikleri ziyaret etti

Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin kurtuluş mücadelesinin kritik harekatlarından Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde, Afyonkarahisar Kocatepe’deki Zafer Yolu’nda 15 kilometrelik yürüyüş yaptı. CHP lideri daha sonra şehitlikleri ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Kocatepe yürüyüşünün arından şehitlikleri ziyaret etti
26-08-2022 11:21

CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde, Afyonkarahisar’daki 15 kilometrelik yürüyüşünün ardından Yüzbaşı Bayburtlu Agah ÅžehitliÄŸi ve Giresunlular ÅžehitliÄŸi’ni ziyaret etti.

Kemal KılıçdaroÄŸlu, Türkiye’nin kurtuluÅŸ mücadelesinin kritik harekatlarından Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde, Afyonkarahisar Kocatepe’deki Zafer Yolu’ndan 15 kilometre yürüyüşe baÅŸladı. Çakırözü köyü üzerinden yapılan yürüyüşte KılıçdaroÄŸlu’na, CHP Gençlik Kolları’na üye gençler ve CHP kurmayları da eÅŸlik etti.

KılıçdaroÄŸlu, yürüyüşün ardından Kocatepe Anıtı’nı ziyaret etti. KılıçdaroÄŸlu, daha sonra Yüzbaşı Bayburtlu Agah ÅžehitliÄŸi ve Giresunlular ÅžehitliÄŸi’ne gitti. KılıçdaroÄŸlu, ÅŸehitlerin mezarlarına karanfiller bıraktı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER