Gündem

Kilis’te kurbanlıklar sepetli motosikletlerle taşındı

Kilis'te kurban bayramı öncesi yaşanan telaş bu yıl renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oluyor. Kurbanlık hayvan alan bazı vatandaşlar, küçükbaş hayvanlarını eve taşımak için motosikletleri tercih ediyor. Kilis sokaklarında motosikletle gezen küçükbaş hayvanlar görenleri hem şaşırtıyor hem de yüzlerini güldürüyor.

Kilis’te kurbanlıklar sepetli motosikletlerle taşındı
15-06-2024 20:41

Kilis’te vatandaşların arefe günü besicilerden aldıkları küçükbaş kurbanlıkları sepetli motosikletlerle taşıması renkli görüntüler oluşturdu.


Kilis’te kurban bayramı öncesi yaşanan telaş bu yıl renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Kurbanlık hayvan alan bazı vatandaşlar, küçükbaş hayvanlarını eve taşımak için sepetli motosikletleri tercih etti. Kilis sokaklarında motosikletle gezen küçükbaş hayvanlar görenleri hem şaşırttı hem de güldürdü.


Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kilis’te de vatandaşlar arefe günü kurbanlık alma telaşı yaşadı. Küçük ve büyükbaş hayvan satış alanlarında yoğunluk yaşanırken, küçükbaş kurbanlık alan vatandaşlar, evlerine kurbanlıkları sepetli motosikletlerle taşıdı.


Motosikletle kurbanlık taşıyan vatandaşlar, kurbanlıkları motosiklet ile taşımanın zor olduğunu ancak evlerine para götürmek için yaptıklarını belirterek, kurbanlıkların tanesini 200 TL’den taşıdıklarını ifade ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER