Eğitim

Kimliği kaybolan adayın imdadına Seyhan polisi yetişti

Adana'da yks'ye girmek için evinden çıkan genç kız kimliğini kaybedince seyhan polisi imdadına yetişip onu önce ilçe nüfus müdürlüğüne götürüp geçici kimlik kartı çıkardıktan sonra okula götürerek sınava yetiştirdi.

Kimliği kaybolan adayın imdadına Seyhan polisi yetişti
09-06-2024 11:13

Adana’da YKS’ye girmek için evinden çıkan genç kız kimliğini kaybedince Seyhan polisi imdadına yetişip onu önce İlçe Nüfus Müdürlüğüne götürerek geçici kimlik kartı çıkardı, sonra okula götürerek sınava yetiştirdi.


Türkiye genelinde bugün YKS’nin ikinci oturumu olan AYT’ye katılmak üzere milyonlarca öğrenci sınav merkezlerine akın eti. Adana’da sınava girmek üzere evden çıkan bir genç kız kimlik kartının olmadığını fark edince polisten yardım istedi. Adana Emniyet Müdürlüğü Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen genç kızın bulunduğu adrese gitti. Genç kızı alan Seyhan polisi onu Seyhan İlçe Nüfus Müdürlüğüne götürerek geçici kimlik kartı almasını sağladı. Polis, kimlik kartı alan genç kızı daha sonra da sınava gireceği okula götürdü. Genç kız son anda sınava yetişti. Bu anlar ise saniye saniye görüntülendi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER