Eğitim

Kitapta geçen obje ve karakterleri canlandırdılar

Bolu’da "okudum, hissettim, paylaşıyorum" projesi çerçevesinde, okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran minik öğrenciler, kostümleriyle renkli görüntülere sahne oldu.

Kitapta geçen obje ve karakterleri canlandırdılar
28-05-2024 14:12

Bolu’da "Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum" projesi çerçevesinde okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran minik öğrenciler, kostümleriyle renkli görüntülere sahne oldu.


Mudurnu Dumlupınar İlkokulunda öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanması için "Okudum, Hissettim, Paylaşıyorum" projesi gerçekleştirildi. Okulda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler, okudukları kitaplar hakkında edindikleri bilgileri ve yaşadıkları deneyimleri proje haline getirdi. Okudukları kitaplardan akılda kalan objeleri tasarlayan ve karakterleri canlandıran öğrenciler, kostümleriyle renkli görüntülere sahne oldu. Dumlupınar İlkokulunda gerçekleştirilen etkinliğe Mudurnu Kaymakamı Ayhan Kalaycıoğlu, Mudurnu Belediye Başkanı Doğan Onurlu ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Dursun da katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER