Eğitim

KMÜ’de Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı

Karamanoğlu mehmetbey üniversitesi (kmü) uygulamalı bilimler yüksekokulu’nda eğitimlerini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenlendi.

KMÜ’de Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı
12-06-2024 11:22

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda mezuniyet töreni düzenlendi.


Öğrencilerin mezuniyet coşkusu yaşadığı üniversitede törenler tüm hızıyla devam ediyor. 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen törene, Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serkan Ada ile Prof. Dr. Mahmut Baykan, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alper Sayın, üniversite personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alper Sayın, öğrencilerin mesleki bilgileri güçlü, öğrenmeye ve araştırmaya yatkın, sorumluluk sahibi birey olmalarını amaçlayarak eğitim verdiklerini vurgulayarak, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında sağlık, başarılar diledi. “Ülkemizi daha parlak yarınlara taşımaya hazır olmalısınız”


Uzun eğitim öğretim maratonunu tamamlayan tüm öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir gelecek temennisinde bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, “Sevgili gençler, bundan sonraki yaşamınızda burada elde ettiğiniz kazanımlarınız doğrultusunda ülkemizin ve insanlığın geleceğini inşa edeceksiniz. İnanıyorum ki üniversitemizden aldığınız eğitimle hayatınızı en güzel biçimde şekillendirecek, mutlu bir aile kuracak ve ülkemize faydalı bireyler olacaksınız. Özveriyle çalışmaya ve ülkemizi daha parlak yarınlara taşımaya hazır olmalısınız. Ne zaman bize ihtiyaç duyarsanız bizler hep sizin yanınızda olacağız. Evlatları için bugüne kadar hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan siz kıymetli ailelerimize de şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek ve onları sağlam temeller üzerinde geleceğe hazırlamak adına gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm akademisyenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Yüksekokul birincisi Buse Taş’ın mezuniyet kütüğüne ismini çakmasının ardından yüksekokulda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Mezun öğrencilere belgelerin verilmesinin ardından halk oyunları gösterisi ile devam eden tören, öğrencilerin keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşamasıyla sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER