Ekonomi

Konya Şeker devler liginde

Pankobirlik genel başkanı ve konya pancar ekicileri kooperatifi yönetim kurulu başkanı ramazan erkoyuncu, “45 tesis ve yaklaşık 10 bin çalışanı ile ekonomiye dev katkı sunmaya devam eden konya şeker, türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu araştırmasının 2023 listesinde güzel bir sıralamada yer aldı" dedi.

Konya Şeker devler liginde
25-06-2024 16:36

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının 2023 yılı sonuçlarına göre Konya Şeker, istikrarlı ve sürdürülebilir yönetim anlayışıyla yükselişini devam ettirerek devler liginde 52’inci sırada yer aldı


İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) prestijli "Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasının sonuçları açıklandı. Konya Şeker zirveye emin adımlarla tırmanmayı sürdürürken listede 52’inci sırada yer aldı. Konya Şeker’in sürekli büyüyen, gelişen iş hacmiyle, köklü tecrübesiyle, yüksek kaliteli ürünleri ve yenilikçi yaklaşımıyla listeye adını altın harflerle yazdırdığını aktaran PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “45 tesis ve yaklaşık 10 bin çalışanı ile ekonomiye dev katkı sunmaya devam eden Konya Şeker, Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının 2023 listesinde güzel bir sıralamada yer aldı. Listede 52’inci sırayla başarısını taçlandıran Konya Şeker, bizleri onurlandırmıştır. Bu başarı çiftçilerimiz ve çalışanlarımızla hepimizin başarısıdır. Bizler Konya Şeker olarak çok büyük bir aileyiz. Türkiye ekonomisine güç katmaya ve katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER