Yaşam

Körfez’de öncelik kentsel dönüşüm

Körfez'de önceliğin kentsel dönüşüm olduğunu belirten belediye başkanı şener söğüt, "mevcutta devam eden barbaros mahallesi'ndeki dönüşüm hamlemiz var. Vatandaşlarımızın taşınacağı evler tamamlanma noktasında, sadece iç tefrişatları kaldı. Kabakoz için de girişimlerimiz sürüyor" dedi.

Körfez’de öncelik kentsel dönüşüm
04-06-2024 10:45

Körfez’de önceliğin kentsel dönüşüm olduğunu belirten Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Mevcutta devam eden Barbaros Mahallesi’ndeki dönüşüm hamlemiz var. Kabakoz için de girişimlerimiz sürüyor" dedi.


Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti, onların taleplerini dinledi. Körfez’de vatandaşların vakit geçirip, nefes alabilecekleri yeni alanlar oluşturduklarına dikkat çeken Başkan Söğüt, yeni dönemde önceliklerinin kentsel dönüşüm olacağını söyledi. Söğüt, "Mevcutta devam eden Barbaros Mahallesi’ndeki dönüşüm hamlemiz var. Vatandaşlarımızın taşınacağı evler tamamlanma noktasında, sadece iç tefrişatları kaldı. Kabakoz için de girişimlerimiz sürüyor. Orada da dönüşümü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER