Gündem

Kurban payları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı

çorum belediyesi hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu

Kurban payları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı
19-06-2024 15:24

Çorum Belediyesi hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oldu. “Kurbanlarımız Çorumlu Kardeşlerimize” sloganıyla gerçekleştirilen kurban bağışında, ihtiyaç sahiplerine kurban payları ulaştırıldı.


Çorum Belediyesi, geçen yıl “Kurbanlarımız Çorumlu Kardeşlerimize” sloganıyla başlattığı, kurban bağışı kampanyasını bu yıl da sürdürdü. Kurban bağışında bulunan vatandaşların kurbanlıkları, Çorum Belediyesi Halk Et Kombinasında kesilip pay edilerek, Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığıyla şehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine taze et olarak ulaştırıldı.


Çorum Belediyesi ayrıca Halk et Kombinasında kurban bağış standı kurdu. Buraya vatandaşlar tarafından teslim edilen kurban payları da aynı şekilde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.


Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Kurbanlarımız Çorumlu kardeşlerimize sloganıyla yaptığımız kampanyamız kapsamında, bağışlanan kurbanlar taze et olarak belediyemizin sistemine kayıtlı olan kentteki ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofrasında yerini aldı. Bu hayır işine bizleri vesile kılarak, kampanyamıza katılıp kurban bağışında bulunan tüm hemşerilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER