Spor

Mardinspor Liderlik Koltuğuna Oturdu

Mardin1969spor Türkiye Futbol federasyonu 3. ligi 4. grubun 7. haftasında konuk ettiği Ağrıspor'u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu..

Mardinspor Liderlik Koltuğuna Oturdu
20-10-2024 19:57
Mardin 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda kalecisi İsmail Cengiz ve santraforu Umut dilekten yoksun çıkan kırmızı lacivertliler maça;
Azat Kuçkar, Yekta Sönmez, Bedirhan Salih, Ahmet Teker İslam Çerioğlu,  Savaş Polat, Abdussamed Kırım, Aykut Sarıdoğan, Barış Sağır İlyas Ural ve Ali Kılıç ilk 11'i ile başladı.
Rakip takım Ağrıspor ise;
Vedat Böyükgül, Emirhan Kahraman, Mahmut Emin Kabul, Osman Yıldırım, Emre Yaşar, Barış Şen, Oğuzhan Eskiköy, Hüseyin Mevlütoğlu, Hüseyin Bektaş, Enes Yiğit ve  Efe Binici ilk 11'i ile maça başladı.
 Orta alan mücadelesi ile başlayan maçın 19. dakikasında atağa Kalkan taraf Ağrıspor oldu.  Osman Yıldırım'ın yerden ve sert vuruşu Mardinspor kalecisi Azat'ta kaldı.
 Maçın 28. dakikasında Ağrıspor'un atağında rakibine sert müdahalede bulunan Mardinspor'un 97 numaralı futbolcusu İlyas Ural maçın hakemi tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.
 Dakikalar 40'ı gösterdiğinde müthiş bir arapası alan Mardinspor'un kaptanı Ahmet Teker rakip kaleciyi mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi.
 İkinci yarıya Mardinspor her ne kadar hızlı başlasa da yakaladığı birçok fırsatı kaptanı Ahmet Teker ile skora dönüştüremedi. Maçın 70. dakikasında Mardinspor sol kanattan Abdussamed ile geldi. Abdussamed'in ortasında Ahmet Teker'in kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.
 Dakikalar 80'i gösterirken Ağrı sporun tehlikeli atağı Mardinspor'un savunmasında son buldu.
 Bu pozisyondan iki dakika sonra oyuna o an giren Ali Kemal Özkan rakip ceza sahası içine ortasını kesti top ile buluşan Bedirhan Salih istediği vuruşu gerçekleştiremedi.
 85. dakikada Ali Kemal Özkan düzgün ve sert bir vuruş gerçekleştirildi. Ali Kemal'in bu vuruş az farkla dışarı çıktı.
 Son dakikalarda Mardinspor'un her atağında kendisini gösteren Ali Kemal Özkan maçın 90+2. dakikasında ceza sahası içerisinde sert ve düzgün bir şut ile topu filelerle buluşturarak müsabakanın sonucunu tayin etti.

Kaynak: mardinsoz.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER