Kültür

Merkezefendi Sanat Merkezi öğrencilerini muhteşem gösteriyle uğurladı

Merkezefendi belediyesi sanat merkezi kursiyerleri yıl sonu sergisi ve gösterisi gerçekleştirildi. Başkan doğan performansları için öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Merkezefendi Sanat Merkezi öğrencilerini muhteşem gösteriyle uğurladı
26-06-2024 11:26

Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi Kursiyerleri yıl sonu sergisi ve gösterisi gerçekleştirildi. Başkan Doğan performansları için öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçenin kültürüne ve tarihine ışık tutmak, sanatla iç içe bir nesil yetiştirmek ve 7’den 70’e tüm kursiyerlerin keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla Merkezefendi’ye kazandırılan ‘Merkezefendi Sanat Merkezi’ kursiyerleri Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yıl sonu sergisi ve gösterisi düzenledi. Sanat Merkezi’nde verilen kurslarda eğitim alan öğrenciler sahneye çıkarak performanslarını sergiledi. Sürpriz olarak ‘Ritmin Melekleri’ sahneye çıkarak birbirinden güzel parçalarıyla salondaki vatandaşlara büyük bir coşku yaşattı.


İki gün boyunca gerçekleştirilen yıl sonu sergisi ve gösterilerine katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da kursiyerlere sertifikalarını bizzat takdim etti. “Sanatın ışığı Merkezefendi’mizi aydınlatmaya devam edecek”


Merkezefendi’de 7’den 70’e hep beraber sanatla yaşadığını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Her alanda parmakla gösterilen bir ilçe hedefiyle Merkezefendimize kazandırdığımız Sanat Merkezimizin Enstrüman Kursları Öğrencileri Yıl Sonu Gösterisi’nde söyledikleri ve çaldıkları şarkılarla bizlere sanatın güzelliklerini yaşattı. Performansları için öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sanatın ışığı, Merkezefendi’mizi aydınlatmaya devam edecek” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER