Gündem

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne 7 yeni araç 

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-ORMAN Bölge Müdürlüğü, gönderilen 7 hizmet aracını düzenlenen törenle teslim aldı. Orman Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 7 hizmet aracının teslim töreni, Orman Bölge Müdürlüğü'nde düzenl

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne 7 yeni araç 
19-05-2023 12:43

Mustafa ERCAN/MERSİN, (DHA)-ORMAN Bölge Müdürlüğü, gönderilen 7 hizmet aracını düzenlenen törenle teslim aldı.
Orman Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen 7 hizmet aracının teslim töreni, Orman Bölge Müdürlüğü'nde düzenlendi. Törene, Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi, Makine ve İkmal Şube Müdürü Kazım Karadeniz, Basın ve İletişim Şube Müdürü Abdurrahman Sezer, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Mersin Orman İşletme Müdür Vekili Fahri Uzlar, İşletme Müdür Yardımcısı Özkan Erbaş ve araçları teslim alacak olan şoförler katıldı.
Teslim töreninde konuşan Bölge Müdürü Yalçın "Araç ve ekipman yönünden bizi destekleyen Tarım ve Orman Bakanlığımıza, Orman Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederiz. Bu yeni araçlarımızla gücümüze güç katmış olduk. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Kazasız, belasız hizmetlerde kullanmayı nasip etsin" dedi.
Teslim alınan hizmet araçları, daha sonra görev yerlerine uğurlandı. (DHA)


 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER