Spor

MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’ndan Halil Umut Meler ve ekibine ziyaret

Mhk başkanı ahmet ibanoğlu'ndan halil umut meler ve ekibine ziyaret

MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’ndan Halil Umut Meler ve ekibine ziyaret
24-06-2024 20:07

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler ile yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy’u Frankfurt’taki otellerinde ziyaret etti ve ilk iki maçtaki başarılarından dolayı kutladı.


İbanoğlu, şimdiye kadar oynanan müsabakalardaki başarılarından dolayı Meler ve ekibini tebrik ederek turnuvanın sonuna kadar başarılar diledi. Hakemlerin form durumlarının ve morallerinin yüksek olduğunu belirten MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu, bu durumdan mutlu olduğunu ve gelecek maçlar için de umutlu olduğunu ifade etti.


Ayrıca 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için Almanya’da bulunan A Millî Takımı’nın bir üst tura çıkarak yeni başarıları ile milletimizin yüzünü güldüreceğini ve yeniden bayram havası yaşanacağına olan inancını da ifade etti.


Halil Umut Meler ve ekibi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda atandıkları E Grubu’ndaki Belçika - Slovakya ve D Grubu’ndaki Polonya - Avusturya müsabakalarını yönetti. Ayrıca, 25 Haziran 2024 Salı günü oynanacak olan C Grubu’ndaki İngiltere - Slovenya maçında Halil Umut Meler dördüncü hakem, Mustafa Emre Eyisoy ise rezerv yardımcı hakem olarak atandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER