Yaşam

Milas sahilleri yaz sezonuna hazırlanıyor

Milas belediyesi yaz döneminin gelmesiyle sahil mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalarla bu alanları yaz sezonuna hazırlıyor.

Milas sahilleri yaz sezonuna hazırlanıyor
29-05-2024 11:31

Yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapan Milas’tın turistik mahallelerinde Milas Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yaz sezonuna hazırlık çalışmaları tamamlanmak üzere.


Milas’ın Güllük, Boğaziçi, Kıyıkışlacık, Gürçamlar ve Bozbük Mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kepçe ve greyder ile sahillerde düzenleme yapıp gerekli görülen yerlerde kum serme işlemi gerçekleştirdi.


Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, “İlçemiz yaz sezonunun gelmesiyle yerli ve yabancı turist misafirlerimize ev sahipliği yapıyor. Vatandaşlarımızın ve yabancı konuklarımızın sahillerimizde konforlu bir şekilde keyifle vakit geçirebileceği alanları hayata geçirmek için ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposuyla faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Ekiplerimiz Güllük, Boğaziçi, Kıyıkışlacık, Gürçamlar ve Bozbük Mahallelerimizde kepçe ve greyder ile sahillerde düzenleme yapıp gerekli görülen yerlerde kum serme işlemi gerçekleştirdi” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER