Siyaset

Milletvekili Ölmeztoprak: “Malatyalı çiftçilerimiz sulamada sorun yaşamayacak”

Milletvekili ölmeztoprak “malatyalı çiftçilerimiz sulamada sorun yaşamayacak”

Milletvekili Ölmeztoprak: “Malatyalı çiftçilerimiz sulamada sorun yaşamayacak”
28-05-2024 17:41

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “ Geçtiğimiz yıl 6 Şubat depremleri nedeniyle bazı kırsal bölgelerde sulama suyunda sorunlar yaşanmıştı, gerekli tedbirler alındı inşallah çiftçilerimiz yeni dönemde benzer sorunları yaşamayacak “dedi.


DSİ 9.Bölge Müdürü Sebahattin Şamcı, DSİ Malatya Şube Müdürü Mehmet Aytaç Sucu, Sulama Birlik Başkanları ile kurum bünyesinde görev yapan teknik ekiple bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, kent genelinde tamamlanan ve devam eden projelere dair bilgi aldı.


Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Ölmeztoprak, “ Geçtiğimiz yıl 6 Şubat depremleri nedeniyle bazı kırsal bölgelerde sulama suyunda sorunlar yaşanmıştı, gerekli tedbirler alındı inşallah çiftçilerimiz yeni dönemde benzer sorunları yaşamayacak. Tarım ve sulama alanında atılan her adım, ülkemizin kalkınmasına ve çiftçilerimizin refahına katkı sağlayacaktır“ ifadelerini kullandı.


DSİ, programı sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen’i ziyaret eden Milletvekili Ölmeztoprak, kurum bünyesinde yapılan çalışmalara dair bilgiler alarak geçtiğimiz günlerde kaldığı konteyner kentte yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bakım evine alınan 81 yaşındaki Ali Seven’in durumu hakkında bilgi aldı.


Ziyaretten ötürü çok mutlu olduğunu kaydeden Ali seven, Milletvekili Ölmeztoprak’ın kendisiyle yakından ilgilendiğini ifade ederek, teşekkür etti. Daha sonra Battalgazi Halk Eğitim ile Kernek Külliyesi Kadın Kültür ve Spor Merkezlerini ziyaret eden Milletvekili Ölmeztoprak kursiyerle bir araya geldi.


Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Milletvekili Ölmeztoprak, kurs merkezli katıldıkları müsabakalardan derece alan sporcuları tebrik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER