Yaşam

Milletvekilleri ve belediye başkanı millet bahçesinde çalışmaları inceledi

Milletvekilleri şahin ve keskinkılıç, beraberinde karabük belediye başkanı özkan çetinkaya ve ak parti il başkanı ferhat salt ile birlikte millet bahçesinde incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden bilgiler alarak, projenin tam gaz devam ettiğini ve zamanında hizmete açacaklarını ifade ettiler.

Milletvekilleri ve belediye başkanı millet bahçesinde çalışmaları inceledi
07-06-2024 17:18

AK Parti Karabük Milletvekilleri Av. Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, kent merkezinde yapımı devam eden Millet Bahçesi inşaatında incelemelerde bulundu.


Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, beraberinde Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ve AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt ile birlikte millet bahçesinde incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden bilgiler alarak, projenin tam gaz devam ettiğini ve zamanında hizmete açacaklarını ifade ettiler.


Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Şenol Ayyıldız’dan bilgiler alan ve proje üzerinde de incelemeler yapan Milletvekili Ali Keskinkılıç, millet bahçesinde çalışmaların durmadığını ve devam ettiğini ifade ederek, “ Çalışmaya da devam edecek. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz ve belediyemize teslim edeceğiz. Kent meydanı millet bahçemiz de çalışmalar durmadı, müteahhit kardeşimiz çalışmalarına devam ediyor. Tahminimiz zamanında bitireceğiz ama tabii bu tip işlerde bir iki ay sapmalar olabilir” dedi.


Milletvekili Cem Şahin ise Türkiye genelinde 81 ili ilgilendiren bir genelge Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlandığını ve o kapsamda Türkiye’de birtakım işlerin durduğunu ifade ederek, “Gördüğünüz gibi burada müteahhit firmamız çalışmalarına devam ediyor. Tahminimize göre burada çalışmalar devam edeceğine göre yılsonu itibariyle herhalde aşağı yukarı yüzde 70-80 seviyelerine gelir. Zamanında işleri bitirmeye muvaffak olacağımızı tahmin ediyoruz. Bu işi üstlenen firma güçlü bir firma.Firma yetkililerimizle biz görüşüyoruz, görüştük, görüşmeye devam edeceğiz. Onlardaki bu kararlılığı da görüyoruz. Dolayısıyla burada bir sıkıntı öngörmüyoruz. Firmamız bu işlerin imalatını gerçekleştirmek üzere tüm malzemeleri tedarik etti. Dolayısıyla burada bu imalatları büyük ölçüde gerçekleştirmek üzere elinde malzeme de var. İnsan kaynağı da var. Bunları gerçekleştirmek üzere hem maddi kararlılığı var, hem de motivasyonu da var. Bu da bizi açıkçası gayet mutlu ve memnun ediyor. Karabük halkı müşterek olsun. Millet bahçemiz burada mezbelelik olarak kalmayacak. El birliğiyle burada bu iş yeri bitirmeye muvaffak olacağız” diye konuştu.


Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise, alanda hızlı bir çalışma olduğunu söyleyerek, “Aynı çalışma yine Kartaltepe’de TOKİ konutları pojesi kapsamındaki projemizin devam ettiğini görüyoruz. Yine burada seçimden önce sürece dahil etmiş olduğumuz soğuk TOKİ üçüncü etap çalışmalarımızda hız kesmeden devam ediyor. Aynı şekilde bugün burada da yine vekillerimizin, il başkanlarımızın da çabalarıyla millet bahçemiz hayat buluyor. Ama buranın millet bahçesi şehrimizin alanı için bir katkısı var. Kültür anlamında, sosyal yaşam anlamında yine yeşil alan, spor anlamında ciddi bir katkısı olacak Bu alanı hakikaten halkımızın hizmetine açacağımız için çok heyecanlıyız. Aynı şekilde belediye olarak biz de bu hizmet furyasına bu dönemde dahil olduk. Saat kulesinin o rampalarını güzel çalışmalar, uygulamalar yapacağız oraya. Orayı da halkımızın hizmetine sunacağız. Yine 300 araçlık bir otoparkı kısa bir dönemde kazandırdık. İlave otoparklarımızı yapacağız. İnşallah kısa bir dönemde burayı teslim alıp bir şekilde o Karabük’ün hak ettiği o kaliteli sosyal hayatı, yeşil alanı ve sportif alan kültür alanlarını hizmete sunacağız” ifadelerine yer verdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER