Kültür

Milli maç heyecanı Denizli’nin dört bir yanında izlenecek

Denizli büyükşehir belediyesi, vatandaşların milli maç heyecanını hep birlikte yaşaması için türkiye-çekya futbol maçını dev ekranlarla şehrin dört bir tarafına taşıyacak.

Milli maç heyecanı Denizli’nin dört bir yanında izlenecek
26-06-2024 10:02

Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların milli maç heyecanını hep birlikte yaşaması için Türkiye-Çekya futbol maçını dev ekranlarla şehrin dört bir tarafına taşıyacak.


A Millî Futbol Takımının Çekya ile oynayacağı 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024 F Grubu maçı 26 Haziran 2024 Çarşamba günü (bu akşam) saat 22.00’de oynanacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların milli maç heyecanını hep birlikte yaşaması ve ay yıldızlı takımı hep birlikte desteklemesi için Türkiye-Çekya futbol maçını dev ekranlarla şehrin dört bir tarafına taşıyacak. Bu kapsamda, Türkiye-Çekya futbol maçı Delikliçınar Meydanı, Çamlık Parkı girişi, Kampüs Köşe ve Sevindik Merkez Cami önünde dev ekranlarda izlenebilecek.


Başkan Çavuşoğlu’ndan davet


Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Türkiye-Çekya futbol maçını dev ekranlarda hep birlikte izlemek ve ay-yıldızlı takıma hep birlikte destek vermek için vatandaşları sosyal medya hesaplarından davet ederek, “Euro 2024 heyecanını şehrin dört bir yanında hep birlikte yaşıyoruz. Davetlimsiniz” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER