Gündem

Milli sporcu Sibel Oruç, Ağrı’da davul zurnayla karşılandı

Yunanistan'da düzenlenen dünya muaythai şampiyonası'nda 48 kiloda gümüş madalya kazanan milli sporcu sibel oruç, memleketi ağrı'da coşkulu bir törenle karşılandı.

Milli sporcu Sibel Oruç, Ağrı’da davul zurnayla karşılandı
12-06-2024 18:34

Yunanistan’da düzenlenen Dünya Muaythai Şampiyonası’nda 48 kiloda gümüş madalya kazanan milli sporcu Sibel Oruç, memleketi Ağrı’da coşkulu bir törenle karşılandı.


Ağrı Merkez Otogarı’na davul zurna eşliğinde inen Oruç’u, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak, Spor Şube Müdürü Turan Tunç, antrenörü Yusuf Göksugüzel, ailesi ve sporcular karşıladı. Yoğun bir antrenman temposuyla hazırlandığı dünya şampiyonasında ikinci olmayı başardığını belirten Oruç, "Hedefim önümüzdeki yıl yapılacak Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olup, ülkeme ve ilimize altın madalya getirmektir" dedi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din ise Oruç’un başarısından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Sibel bize çok büyük bir mutluluk yaşattı. İlimizin ve ülkemizin adını dünyaya duyurdu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ailesini ve antrenörü Yusuf Göksugüzel’i de tebrik ediyorum" diye konuştu.


Din, spora ve sporculara olan desteğin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi. Oruç, daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada kendisine altın takdim eden Din, sporcunun bundan sonraki hedefleri için de başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER