Spor

Milli sporcular, dünya kupasına hazır

Türkiye halter federasyonu, 2024 faaliyet programında yer alan 2024 paris yaz paralimpik oyunları kota müsabakası, büyük erkekler ve büyük bayanlar parapowerlifting dünya kupası 16-27 haziran 2024 tarihleri arasında gürcistan'ın başkenti tiflis’te organize edilecek.

Milli sporcular, dünya kupasına hazır
04-06-2024 12:23

Türkiye Halter Federasyonu, 2024 faaliyet programında yer alan 2024 Paris Yaz Paralimpik Oyunları kota müsabakası, büyük erkekler ve büyük bayanlar Parapowerlifting Dünya Kupası 16-27 Haziran 2024 tarihleri arasında Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te organize edilecek.


Paris 2024 için son kota müsabakası olan şampiyonada Türkiye’yi kadınlarda Nazmiye Muratlı, Besra Duman, Sibel Çam, erkeklerde Abdullah Kayapınar, Uğur yumuk, Faruk Öztürk ve Muhammed Kaan Aktürk temsil edecek. Milli takımda Antrenörler Ergün Batmaz, Nurcihan Gönül, Mehmet Semih Ceylan ve Fizyoterapist Hayri Baran’da yer alıyor.


Tiflis’te gerçekleştirilecek Dünya Kupası için hazırlıklarının son aşamasına geldiğine değinen Milli Takım Antrenörü Ergün Batmaz, "Bilindiği gibi tüm sporcularımız Paris için kotanın içerisinde. 4 sporcumuzun kotası garanti. Burada puanlarımızı korumak, kota sayımızı arttırmak için mücadele edeceğiz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER