Asayiş

Motosiklet hırsızı polisten kaçamadı

Konya emniyet müdürlüğü ekiplerince faili meçhul motosiklet hırsızlığı olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda son bir hafta içerisinde çalınan 3 motosikletin faili yakalanarak cezaevine gönderildi.

Motosiklet hırsızı polisten kaçamadı
07-06-2024 11:10

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince faili meçhul motosiklet hırsızlığı olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda son bir hafta içerisinde çalınan 3 motosikletin faili yakalanarak cezaevine gönderildi.


Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri suçlulara göz açtırmıyor. Faili meçhul oto hırsızlığı olaylarını titizlikle araştıran ekipler, son bir hafta içerisinde Selçuklu ve Karatay ilçelerinde çalınan 3 adet motosikletin çalınma anının güvenlik kamerası görüntülerine ulaştı. Görüntülerden yola çıkan ve adım adım iz süren Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin 11 adet suç kaydı olan ve cezaevi firarisi olarak aranan S.Y. (29) olduğunu tespit etti. Şahsın gidebileceği yerleri araştıran ekipler, kısa sürede şahsı yakalayarak gözaltına aldı.


Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen S.Y. işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi. Çalınan 3 motosikletten ikisine ulaşan polis, motosikletleri sahiplerine teslim ederken bir motosikletin bulunmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER