Gündem

Mudanya Spor Potansiyeline Dikkat Çekiyor

Mudanya'nın muhteşem spor potansiyeline dikkat çeken AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan ilçeye sportif yatırım desteği istedi.

Mudanya Spor Potansiyeline Dikkat Çekiyor
24-02-2024 11:28

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla gerçekleştirilen sporcu buluşmasında Mudanya'nın muhteşem bir spor potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Dinçer, ilçenin spor alanındaki eksikliklerini gidermek için çalışacaklarını ve Mudanya'nın hak ettiği değeri bulacağını belirtti.

Dinçer, Mudanya'nın köklü spor kulüpleri olan Mudanyaspor, Tirilyespor, Burgazspor, Kumyakaspor gibi kulüplerin sorunlarını bildiklerini ve bu kulüplerin sportif yatırımlarını artırmak istediklerini dile getirdi. Ayrıca ilçenin stadının yenilenmesi ve yeni bir spor salonuna ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bursa'da ve Mudanya'da ağırlanmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Mudanya'ya modern bir spor kompleksi kazandırmak için çalışacaklarını söyledi. Bakan Bak, Mudanya'nın spor potansiyelinin çok yüksek olduğunu ve bu potansiyeli değerlendirmek istediklerini ifade etti.

Mudanya'da faaliyet gösteren amatör spor kulüpleri, Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Hentbol Takımı ve sporcu ailelerinin katıldığı organizasyonda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da sporun önemine vurgu yaparak, Mudanya'ya daha fazla spor yatırımı yapacaklarını belirtti.

Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi ise Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle başarıların artarak devam edeceğini söyledi.

Haber metni sonunda Bursaspor'un efsanesi Sedat Özden tarafından Bakan Bak'a forma hediye edildiği ve günün anısına çeşitli hediyelerin takdim edildiği bilgisi verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER