Gündem

Muğla'da Tarım Arazi Kamulaştırma Kararı Yürürlükten Kaldırıldı

Muğla AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda yapılan açıklamaya göre, Muğla'da bulunan 190 parsellik tarım arazisinin kamulaştırılmasına yönelik karar yürürlükten kaldırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu kararı imzaladığı belirtildi.

Muğla'da Tarım Arazi Kamulaştırma Kararı Yürürlükten Kaldırıldı
14-03-2024 15:48

Muğla AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan Ayaydın, Milas İkizköy, Çamköy ve Karacahisar mahallelerinde 190 parsellik tarım arazisinin kamulaştırılmasına yönelik kararın, Resmi Gazete'de yayımlanan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı 8259 sayılı kararla yürürlükten kaldırıldığını söyledi.

Ayaydın, bu gelişmenin "mucize" olarak değerlendirildiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a konuyu doğru bir şekilde aktardıklarını ve böylece doğru kararın alındığını ifade etti.

Ayaydın, kamulaştırma kararının duyulmasının ardından hemen harekete geçerek bölge insanıyla temas kurduğunu ve kararın gözden geçirilmesi için çaba sarf ettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile iletişim kurduktan sonra sabırsızlıkla kararın Resmi Gazete'de yayımlanmasını beklediğini ifade etti.

Ayrıca, Ayaydın, Muğla'nın denizlerindeki sorunları da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileterek, gerekli çözüm adımlarının atılmasını sağladıklarını ifade etti.

Muğla için çalışmalarının yaşam kalitesini yükseltmek ve çocuklara temiz bir çevre bırakmak olduğunu vurgulayan Ayaydın, hizmet odaklı bir yönetim anlayışını benimsediğini ve Muğla'nın altyapı eksikliklerini gidermek için çaba harcadıklarını söyledi. Programa, AK Parti Muğla milletvekilleri ve diğer parti yetkililerinin de katıldığı belirtildi. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER