Eğitim

Mutluluğa ortak oldular

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Binevler Sosyal Tesisi kuaför kursu öğrencileri, GAP Görme Engelliler okulunda öğrencilerin mezuniyet günü mutluluğuna ortak oldu.

Mutluluğa ortak oldular
24-06-2024 06:14
24-06-2024 06:16
GAZİANTEP

Sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalar yapan Şahinbey Belediyesi görme engelli öğrencilerin mezuniyet töreninde onların yanında olarak 20 Görme engelli öğrenciye saç yapımı, kesim, maşa işlemi yaparak öğrencileri törene hazırladı. Kuaför kursu öğrencileri, aldıkları eğitimleri pratiğe dökme fırsatı bulurken aynı zamanda görme engelli öğrencilerin bu özel günlerinde yanlarında olarak toplumsal farkındalık oluşturdu.

 BİZLERDE ONLAR KADAR MUTLU OLDUK

Binevler Sosyal Tesis’inde kuaförlük eğitimi alan Ayşe Demir, bu projede yer almanın kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, “Görme engelli arkadaşlarımızın mutluluklarına bizde ortak olduk. Bizim için çok güzel bir gündü” dedi.

 Binevler Sosyal Tesisi Kuaförlük kursunda eğitim alan Rezzan Boynuyoğun ve Hasret Özdemir, “Görme engelli arkadaşlarımızın mutluluklarına bizde ortak olduk. Bizim için çok güzel bir gündü. Bu töreni planlayan hocalarımıza bizi geliştirdiği için de ayrı olarak teşekkür ediyorum. Bugün görme engelli arkadaşlarımızın yanındayız. Onlarla birlikte olup güzel bir gün geçirmelerine vesile olduk” diye konuştular. 

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BİZLERİN HER ZAMAN YANINDA OLDU

Şahinbey Belediyesinin her zaman kendilerinin yanında olduğu belirten GAP Görme Engelliler Okul Müdürü Murat Kar, Başkan Tahmazoğlu’na teşekkür ederek “Çocuklarımızın bugün mezuniyetleri var. Ben Şahinbey Belediyesi’nin Binevler Sosyal Tesisinde kuaförlük bölümünde eğitim gören arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada çocuklarımızın mutluluğuna mutluluk kattılar. Diğer yandan Şahinbey Belediyesi bizi hiçbir anlamda kırmıyor. Engelliler haftasında da Mehmet Tahmazoğlu Başkanımız sayesinde öğrencilerimize at binme etkinliği yaptırdık. Engellilerimize değer veriyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. HABER MERKEZİ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER