Siyaset

AK PARTİ GAZİANTEP’TE BAYRAM İZDİHAMI

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen ve Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül’ün katıldığı bayramlaşma törenine teşkilat mensupları ve vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı.

AK PARTİ GAZİANTEP’TE BAYRAM İZDİHAMI
14-06-2024 13:45
14-06-2024 13:48
GAZİANTEP


Bayramlaşma törenine; AK Parti Grup Başkanvekili 
Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin, Derya BakbakMesut Bozatlı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, il-ilçeler üç kademe teşkilat mensupları katıldı.

 

Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, milletçe kenetlenmeyi sağlayan bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu ve heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirten AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, “Biz biliriz ki; bayram misafirperverliktir. Bu bayram da Gaziantepli hemşehrilerimizile beraber il başkanlığımızda buluşarak bayram coşkusunu birlikte yaşamak istedik” dedi. 

EMİN ADIMLARLA HEP BERABER DAHA NİCE BAYRAMLARA ERİŞECEĞİZ

Gaziantep’i, ‘Türkiye Yüzyılı’ şehirlerine yaraşır örnek bir kent olarak taçlandıracaklarını ve bu süreçte durmadan, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, “Gazi şehrimiz için hep birlikte çok çalışacağız. Bizler, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, emin adımlarla hep beraber daha nice bayramlara erişeceğiz. 
Gazi şehrimizde ve ülkemizde 
hedeflerimize ulaşmamız, gençlerimize bırakacağımız en kıymetli mirasımız olan 2053 vizyonuna kararlılıkla yürümemizi sağlayacaktır. Bu vesileyle bir kez daha paylaşmanın arttığı, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaştığı, birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı nice bayramlara hep birlikte ulaşmayı diliyorum. Öte yandan Gazze 7 Ekim'den beri sadece bizim değil, tüm insanlığın kalbinde, vicdanında kanayan bir yara oldu. 

Gazze'de akan kan duruncaya ve kardeşlerimiz özgür Filistin devletine kavuşuncaya kadar desteğimizi sürdüreceğiz. Hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar niyaz ediyorum. Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm İslam âlemine; sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, tüm güzelliklerin yine bizimle olacağı nice mutlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.  

ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYESİ 

Yaklaşık 2,5 saat süren bayramlaşma töreninde Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, belediye başkanları ve milletvekilleri ile bayramlaşmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Programda katılımcılarla sohbet eden AK Parti Gaziantep heyeti, büyükleriyle bayramlaşmaya gelen çocuklara da oyuncak hediye etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER