Gündem

ŞANLIDER tahliye demişti! belediye’den açıklama geldi! boşaltılmıştı

Gaziantep Şanlıurfalılar derneğinin (ŞANLIDER)’in dernek binası ile ilgili Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden açıklama geldi .

ŞANLIDER tahliye demişti! belediye’den açıklama geldi! boşaltılmıştı
03-09-2024 15:15
03-09-2024 15:24
GAZİANTEP
Gaziantep Şanlıurfalılar derneğinin (ŞANLIDER) faaliyet gösterdiği binanın haber verilmeden belediye tarafından tahliye edilmek istenmesi üzerine dernek başkanı olaya tepki amacıyla istifa ederek derneği kongreye götüreceğini söylemişti .
ŞANLIDER  yönetim kurulu başkanı Hakkı kılıç dernek hizmet binasına birkaç kez hırsız girdiğini belirterek hırsızların verdiği zararın giderilmesi için çalışma yapılarken belediyenin binayı başka bir kuruma tahsis ettiği bilgisi aldıklarını dile getirmişlerdi.

Büyükşehir’den konuya dair açıklama geldi 

Gaziantep büyükşehir belediyesi yetkilileri konuyla alakalı açıklamada bulundu: 
Bahsi geçen ikameti faaliyet gösteren şanlıdır derneğinin uzun zamandır orada faaliyet göstermediği ve dernek binasından boş olduğu bilgisi alındı şanlıdır derneğinin ikameti kullanmadığına yönelik bildirim yapmadığı da ortaya çıktı bununla birlikte o ikametin gelen hırsızlık gibi şikayetler üzerine ekipler tarafından ikameti teftiş yapıldı yapılan teftiş ve kontrollerde ise ekiplerin bahsi geçen ikameti boş buldukları bildirildi. Bunun üzerine boş olarak görünen bu ikamet mevcut talepler değerlendirerek başka bir kuruma tahsis edildi .
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER