Eğitim

Nurettin Çarmıklı Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

Nurettin çarmıklı madencilik mesleki ve teknik anadolu lisesi, ilk mezunlarını verdi

Nurettin Çarmıklı Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi
07-06-2024 14:48

İvrindi Nurettin Çarmıklı Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ilk mezunlarını verdi


Türkiye’nin ilk madencilik lisesi Nurettin Çarmıklı Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olan 99 öğrenci için okul bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve TÜMAD Madencilik Genel Müdürü Hasan Yücel’in konuşmaların ardından okul birincisi Ayşe Melek Altındağ, kütüğe adının yazılı olduğu plaketi çaktı. Okul birincisi Altındağ ile okul ikincisi Elifnaz Şen ve üçüncüsü Beyda Ay’a TÜMAD tarafından hediyeleri takdim edildi ve okul yönetimince plaketleri verildi.


İvrindi Kaymakamı Umut Pazarcı, TÜMAD Madencilik Genel Müdürü Hasan Yücel’e okula desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Öğrencilerin mezuniyet belgelerini almaları ve keplerini havaya fırlatmalarıyla devam eden programda, TC Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik konseri verdi.


Mezuniyet programına, İvrindi Kaymakamı Umut Pazarcı, Belediye Başkanı Önder Lapanta, AFAD İl Müdürü Bayram Şahin, MTA Kuzeybatı Anadolu Bölge Müdürü Özgür Özgüç, Eti Maden İşletme Müdürü Mesut Ak, Milli boksör Ali Eren Demirezen, sektör temsilcileri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER