Eğitim

ODÜ Tıp Fakültesi 82 mezun verdi

Odü tıp fakültesi 82 mezun verdi

ODÜ Tıp Fakültesi 82 mezun verdi
27-06-2024 17:55

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi 2023-2024 eğitim dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende 82 öğrenci kep atarak, doktor oldu.


Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda bu yıl 8’incisi gerçekleştirilen törende öğrenciler adına konuşma yapan Tıp Fakültesi dönem birincisi Dr. Halenur Çavuşoğlu, 6 yıllık zorlu eğitimi tamamlayıp, dünyanın en zorlu ve özveri isteyen mesleklerinden olan hekim olmaya hak kazanmanın verdiği mutluluğu dile getirdi. Dr. Çavuşoğlu, kendilerinin yetişmesinde emeği geçen başta aileler ve okuldaki hocalarına teşekkür etti.


Törende, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, TIP Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Timur, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Celal Tezcan da birer konuşma yaptı.


Konuşmalarının ardından Tıp Fakültesini derece ile tamamlayan öğrencilere plaketleri verildi. Tören, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve Hipokrat yemini edilmesinin ardından kep atma töreni ile sona erdi.


Törene Ordu Valisi Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Celal Tezcan, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Dursun Tüzün, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Timur, akademik ve idari personel, öğrenciler ile davetliler katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER