Eğitim

Öğrenciler, deneyimli isimler bir araya gelmeye devam ediyor

öğrenciler, deneyimli isimler bir araya gelmeye devam ediyor

Öğrenciler, deneyimli isimler bir araya gelmeye devam ediyor
11-06-2024 10:32

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, kariyer odaklı etkinlikler ile buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Martur Fompak International’in Teknik Bakım Sorumlusu Yaşar Ürütük, deneyimlerini ve sektör hakkında değerli bilgilerini aktarmak üzere öğrenciler ile bir araya geldi.


Teknik bakım alanında sektörde uzun yıllar tecrübe kazanan Yaşar Ürütük, öğrencilere mesleki hayatı boyunca edindiği bilgi ve birikimleri paylaştı.


Eğitim gören öğrencilerin branşlarına uygun olarak fabrikalarda mevcut istihdam imkanları hakkında ayrıntılı bilgiler veren ÜRÜTÜK, sanayi sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen gençlere yol gösterici tavsiyelerde bulundu.


Seminer boyunca öğrenciler, sektörün ihtiyaçları ve gelecekteki iş imkanları konusunda sorular sorma fırsatı buldular. Yaşar Ürütük, öğrencilerin ilgisini çeken konuları detaylı bir şekilde açıklarken, aynı zamanda modern sanayideki teknolojik gelişmelerin teknik bakım ve üretim süreçlerine olan etkilerini de değerlendirdi.


Gençlerin büyük ilgi ile dinlediği etkinlik, karşılıklı fikir alış verişlerinin ardından sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER