Asayiş

Okula giderken ecel yakaladı

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde terör örgütü PKK-YPG tarafından atılan roketler nedeniyle yaşamını yitiren öğretmen Ayşenur Alkan’ın okula varmadan yolda yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Okula giderken ecel yakaladı
21-11-2022 17:49
21-11-2022 17:52
GAZİANTEP

Karkamış ilçesindeki Kocatepe İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Alkan’ın ailesiyle birlikte Nizip ilçesinde yaşadığı, bu yıl görev başladığı okuluna ise her gün gidiş-geliş yaparak ulaştığı belirtildi. Genç öğretmenin amcası Mehmet Alkan, “Yeğenim okula ulaşmak üzereyken patlama olmuş. Bu hain terör saldırısında yeğenimi genç yaşta kaybettik. Teröre de onu yönetenlere de lanet olsun” diye konuştu. 

Genç öğretmenin babası Mustafa Alkan ise, sabah erken evden çıkarak okula giden kızına ulaşamadıklarını belirterek, “Kızım her gün servisle okula gidip geliyordu. Yüreğim yanıyor, başka bir şey söylemek istemiyorum. Bizi yaktılar, Allah kendilerini de yaksın” dedi. 

Okulda bu yıl ücretli öğretmen olarak göreve başlayan Ayşenur Alkan’ın 4. sınıfları okuttuğu, 3 kardeşinin olduğu öğrenildi. Genç öğretmenin acı haberinin Nizip ilçesindeki ailesine ulaşması üzerine mahallesi bayraklarla donatılırken, çok sayıda vatandaş taziye evine giderek acılı aileye başsağlığı diledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER