Gündem

Osmaniye’de 15 Temmuz şehitleri anıldı

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, şehitlik ziyaretleri ile başladı. Ardından,  Bülbül Camii’nde mevlit okutuldu. İlk olarak, Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensu

Osmaniye’de 15 Temmuz şehitleri anıldı
15-07-2023 15:54

İbrahim EMÜL/ OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, şehitlik ziyaretleri ile başladı. Ardından,  Bülbül Camii’nde mevlit okutuldu. İlk olarak, Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Şehitliği ziyaret etti. Ziyarete Vali Yılmaz’ın yanı sıra 12'nci Komando Tugay Komutanlığı Komutan Vekili ve Garnizon Komutanı Piyade Komando Albay Turgut Muhammet Çalışkanlar, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, diğer protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ile gaziler ve aileleri yer aldı.
Zafer Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftü Vekili Alaaddin Hançer şehitler için dua etti. Programın son bölümünde Vali Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktılar. Vali Yılmaz, şehit aileleri ile bir süre görüşerek, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.
MEVLİT OKUTULDU
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit programı düzenlendi. Bülbül Camii'nde ki programda Kur'an-ı Kerim ve mevlit okundu, şehitler için dua edildi. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER