Gündem

Osmaniye’de hırsızlık operasyonunda 10 şüpheli yakalandı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE’de, birçok ev ve iş yerinden hırsızlık yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen ve çok sayıda suç kay?

Osmaniye’de hırsızlık operasyonunda 10 şüpheli yakalandı
01-12-2023 12:52

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE’de, birçok ev ve iş yerinden hırsızlık yapan şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen ve çok sayıda suç kayıtları bulunan şüphelilerden 7’si sevk edildikleri mahkemece tutulandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, kentte meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Güvenlik kameraları kayıtlarından kimlikleri belirlenen şüphelilerin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan baskınlarda gözaltına alınan ve 32 suç kaydı bulunan A.K (33), 25 suç kaydı bulunan T.B (37), 24 suç kaydı bulunan D.K.D (34), 17 suç kaydı bulunan M.G (27), 15 suç kaydı bulunan İ.G. (26), 9 suç kaydı bulunan S.D.C (22) ve 7 suç kaydı bulunan B.Y (46), sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. A.K (34), C.D. (25) ve S.K.(29) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Şüphelilerin hırsızlık anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER