Gündem

Osmaniye’de özel sporcular yarıştı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – TÜRKİYE Özel Sporcular Spor Federasyonu Osmaniye İl Temsilciği ve Atletizm İl Temsilciği işbirliğinde düzenlenen mücadelede özel sporcular, farklı spor dallarında kıyasıya mücadele verdi. Liseler

Osmaniye’de özel sporcular yarıştı
27-04-2023 17:20

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – TÜRKİYE Özel Sporcular Spor Federasyonu Osmaniye İl Temsilciği ve Atletizm İl Temsilciği işbirliğinde düzenlenen mücadelede özel sporcular, farklı spor dallarında kıyasıya mücadele verdi.
Liseler Kampusu Atletizm Sahası'nda açılış kortejiyle başlayan şampiyona, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürdü. Vali Erdinç Yılmaz, "Özel sporcularımızın sosyal hayatın içinde aktif yer almaları, iyi bir sporcu olarak yetiştirilmelerinin sağlanması anlamında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı federasyonumuza teşekkür ediyorum. Özel çocuklarımızın, gençlerimizin hayatla barışık yetişmeleri, sosyal hayat içinde çok etkin olmaları, bizleri gururlandıran başarılarının altında bir emek, çaba var. Özel çocuklarımızın her zaman el üstünde tutulmaları ve bugün kazandıkları başarılarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emekleri, katkıları çok büyüktür" dedi.
Osmaniye Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Müdürlüğü öğrencilerinin sunduğu Halk Oyunları gösterisinin ardından yarışlar yapıldı. Özel sporcular tezahüratlar eşliğinde yarışları başarıyla tamamladı. Yarışlarda ilk üç dereceye giren sporcular madalyaları Vali Erdinç Yılmaz ve protokol tarafından verildi. Şampiyona günün anısına çektirilen fotoğrafla son buldu. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER