Gündem

Osmaniye’de Yeraltı Otoparkında Esnaf Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Osmaniye’de depremde işyerleri yıkılan esnaf, yeraltı otoparkında kurulan yeni iş yerlerinde hizmet vermeye devam ediyor. Depremzede esnafların umudu olan bu iş yerleri, ekonomik hayata katkı sağlıyor.

Osmaniye’de Yeraltı Otoparkında Esnaf Hizmet Vermeye Devam Ediyor
28-02-2024 10:48

Osmaniye’de depremde işyerleri yıkılan esnaf, Rahime Hatun Parkı’nın altında bulunan yeraltı otoparkında kurulan iş yerlerinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Mühremin Türkmen, deprem sonrası kira maliyetlerinin yüksekliği nedeniyle yeniyeri bulamadıklarını dile getirirken, devletin tahsis ettiği bu alanda çalışmanın kendilerine umut verdiğini belirtti.

Yeraltı otoparkında ekmek parasını kazanmaya çalışan Veysel Uçkun ise AFAD, belediye ve valilik iş birliğiyle kurulan çarşıda hizmet verdiklerini ifade etti.

Esnaf olarak halkın kendilerini tanımasını ve desteklemesini istediklerini söyleyen Uçkun, yeraltı çarşısının tanıtımının yapılmasını ve buradaki işletmelerin aktif olarak görülmesini temenni etti. Osmaniye’deki esnaflar, yeraltı otoparkında hizmet vererek ekonomik hayata katkı sağlamaya devam ediyor. Buradaki iş yerlerinin tanıtımının yapılması ve desteklenmesi, depremzede esnafların daha güçlü bir şekilde ayakta kalmasını sağlayabilir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER