Gündem

Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu’ndan 100. yıl konseri

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Musiki Derneği Belediye Korosu, Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri dolayısıyla '100. Yıl Konseri' verdi.  Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri Vali Erdinç Yılmaz, Osm

Osmaniye Musiki Derneği Belediye Korosu’ndan 100. yıl konseri
30-10-2023 10:35

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE Musiki Derneği Belediye Korosu, Cumhuriyetin 100. yılı kutlama etkinlikleri dolayısıyla '100. Yıl Konseri' verdi. 
Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri Vali Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekili Dr. Asu Kaya, 12’nci Komando Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten, Belediye Başkanı Kadir Kara, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar izledi. Birbirinden güzel türkü ve marşların seslendirildiği konser büyük beğeni topladı. Katılımcılar, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak, şarkılara ve marşlar eşlik ettiler. Protokol üyeleri tarafından, koro şefi ve koro üyeleri tebrik edilerek çiçek takdim edildi. Vali Yılmaz burada yaptığı konuşmada, "Cumhuriyetimizin 100. yılında Osmaniye'de olduğum için ayrı bir heyecan, ayrı bir gurur yaşıyorum. Ne mutlu Osmaniye'deyiz, ne mutlu Cumhuriyetimiz var, ne mutlu Türk'üm diyene. Bu Cumhuriyeti bize emanet eden Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, aziz Şehitlerimizi, kahraman Gazilerimizi minnetle, şükranla anıyoruz. Türk'ün asrı Türkiye yüzyılında Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.” dedi. (DHA)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER