Gündem

Osmaniye polisinden düzensiz göçmen uygulaması

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, düzensiz göçle mücadeleye yönelik huzur uygulaması yapıldı. Denetimlerde 331 yabancı uyruklu sorgulanırken, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. İl Emniyet Müdürlüğü Gö

Osmaniye polisinden düzensiz göçmen uygulaması
15-07-2023 12:35

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) – OSMANİYE’de, düzensiz göçle mücadeleye yönelik huzur uygulaması yapıldı. Denetimlerde 331 yabancı uyruklu sorgulanırken, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşılmadı.
İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü koordinesinde düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığıyla etkin mücadele edilebilmesi amacıyla yabancı uyruklu kişilere yönelik denetim yapıldı. Yabancıların kalabileceği metruk binalar, yoğunlukla ikamet ettikleri bölgeler, otogar çevresi, toplu taşıma durakları ve istasyonlar gibi çok sayıda noktalarda gerçekleştirilen denetimlere 29 ekip, 136 personel katıldı. Uygulamada 331 Suriye uyruklu kişi sorgulandı. Gün boyu gerçekleştirilen denetimlerde, herhangi olumsuz bir durumla karşılaşılmazken, kamu düzeni ve güvenliğini tehdit eden yabancı uyruklu şahıslarla ilgili mücadelenin kararlılıkla devam edeceği vurgulandı. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER