Gündem

Özhan Market Kurban Bayramına hazır

Bayrama özel avantajlı kampanyalar hazırlayan özhan market, özel olarak hazırlanan bayramlık tatlılarıyla bursalılara lezzet şöleni yaşatacak.

Özhan Market Kurban Bayramına hazır
13-06-2024 09:14

Bayrama özel avantajlı kampanyalar hazırlayan Özhan Market, özel olarak hazırlanan bayramlık tatlılarıyla Bursalılara lezzet şöleni yaşatacak.


Özhan Market, bayram öncesi ve süresince, gıdadan, temizliğe, kişisel bakım ürünlerinden atıştırmalıklara kadar birbirinden lezzetli tatlı ve meze çeşitleriyle ’Özhan Dostları’nın tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Kaliteli hizmet anlayışıyla her zaman ön plana çıkan Özhan Market, müşterilerinin bayram sevincine bu yıl da ortak olabilmek için mağazalar ve online satış kanallarındaki tüm hazırlıklarını tamamladı.


Özhan Market Genel Müdürü İbrahim Özhan, “Özhan Market olarak, Kurban Bayramı’nda müşterilerimize her zaman olduğu gibi en iyi hizmeti sunabilmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Müşterilerimizi memnun ve mutlu etmek bizim için çok önemli. Tüm müşterilerimizin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER