Asayiş

Polis ekipleri havadan denetledi

Düzce’de iha büro ekipleri ile trafik tescil ve denetleme müdürlüğü ekipleri bayram süresinde trafiğin artması ile birlikte denetimlerini de sıklaştırdı. Drona destekli trafik denetimleri esnasında kırmızı ihlali yapan sürücüler tek tek tespit edildi.

Polis ekipleri havadan denetledi
14-06-2024 14:51

Düzce’de İHA Büro ekipleri ile Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü ekipleri bayram süresinde trafiğin artması ile birlikte denetimlerini de sıklaştırdı. Drona destekli trafik denetimleri esnasında kırmızı ihlali yapan sürücüler tek tek tespit edildi.


Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bayram süresince vatandaşlarımızın seyahat güvenliğini sağmak amacıyla şehir içi ve şehirlerarası yollarda havadan ve karadan denetimlerine devam ediyor. Ekipler Çerkeztaşköprü sapağında İnsansız Hava Araçları (İHA) Büro ekipleri ile Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü ekipleri havadan denetim yaptı. Yapılan denetimlerde ise kırmızı ışık ihlali yapan araç drona kameralarınca kayıt altına alındı. Işık ihlali yapan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER