Gündem

Polis, öğrencilere 250 kitap hediye etti

Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)- ADANA’da polis, kütüphanesinde kitap eksiği olan ortaokula, 250 hikaye kitabı ve roman bağışında bulundu.  Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla ba?

Polis, öğrencilere 250 kitap hediye etti
26-10-2023 10:45

Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)- ADANA’da polis, kütüphanesinde kitap eksiği olan ortaokula, 250 hikaye kitabı ve roman bağışında bulundu. 
Çocuk ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlanması amacıyla başlatılan ÇOGEP çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, saha çalışması yaptı. Ekipler, "Hayallerimiz Renkleniyor" projesiyle Havutlu Bedii Topçu Ortaokulu’nun okuma kitabı eksiği olduğunu öğrendi. Polis, kolilere doldurduğu 250 hikaye kitabı ve roman ile birlikte okula gitti. Öğrenciler, polisi ellerinde kitaplarla görünce alkışlarla karşıladı. Ekipler, getirdiği kitapları okulun kütüphanesine yerleştirdikten sonra bahçede okuma etkinliği düzenledi. Polis, öğrencilere her hafta bir kitap bitirme tavsiyesi yaptı. (DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER