Gündem

Posof İlkokulu’nda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Anma Programı Gerçekleştirildi

12 Mart İstiklal Marşı kabul yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü programı Posof İlkokulu’nda düzenlendi. Programda öğrenciler İstiklal Marşı’nı okudu ve tarihi süreç sinevizyon gösterimi ile anlatıldı.

Posof İlkokulu’nda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy Anma Programı Gerçekleştirildi
12-03-2024 12:03

Posof İlkokulu’nda düzenlenen İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı büyük ilgi gördü. İlçe protokolünün de katıldığı programda öğrenciler tarafından İstiklal Marşı okundu ve günün anlam ve önemi konuşuldu. Programın sunuculuğunu Anadolu Posof Çok Programlı Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Büşra Yılmaz yaptı. Ayrıca Posof Çok Programlı Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Emine Korkmaz tarafından konuşma yapıldı.

Tarihi süreci anlatan sinevizyon gösterimi ise Posof Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Bilişim Teknolojileri öğretmeni Esra Tunçkaya tarafından hazırlandı. Öğrenciler tarafından İstiklal Marşı anlatımlı tiyatro gösterimi gerçekleştirildi.

Program sonunda İstiklal Marşı konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Emrah Akduman, Garnizon Komutanı Muhammet Koçaslan ve Belediye Başkanı Cahit Ulgar tarafından verildi. Katılımcılar, duygusal anlar yaşayarak programdan ayrıldılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER