Gündem

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'ndan anlamlı ziyaret

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Kurban Bayramı öncesinde AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ve beraberindeki heyet ile birlikte Huzurevini ziyaret ederek büyüklerin ellerinden öptü.

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu'ndan anlamlı ziyaret
14-06-2024 20:33

Kurban Bayramı öncesinde AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Ali Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Murat Şerbetçi, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki ile birlikte Huzur evini ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, huzurevinde kalan büyüklerin ellerini öperek sohbet etti.

"BİZLERİ MUTLU EDEN BİR ZİYARET"

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, bayram öncesinde böyle bir ziyaret ile mutlu olduklarını ifade ederek “Yaklaşan bayram öncesi burada kalan değerli büyüklerimizi Milletvekili ve Belediye Başkanı arkadaşlarımızla birlikte büyüklerimizin duasını almaya geldik. Kurban Bayramı öncesinde sizlerin yanında olarak bizden bir isteğinizin olup olmadığını soralım istedik. Sizlerle birlikte olmak bizleri çok mutlu etti. Kurban Bayramınızı kutluyor ellerinizden öpüyorum” dedi.

"HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ"

Huzurevi ziyaretinde yaşlılarla bir araya gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Öncelikle tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyor, Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Cenab-ı Hak ayetinde ‘beli bükülmüş ihtiyarlarınız olmasaydı belaları başınıza sel gibi yağdırırdım’ diyor. İhtiyarlarımızın duasıyla ayakta duruyoruz. İnşallah çok daha güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız. Bir kez daha bayramınızı kutluyor hepinizin ellerinden öpüyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER