Asayiş

Samsun’da uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Samsun’da uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 şahsın üzerinden 42,66 gram metamfetamin, 3 adet sentetik ecza ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Samsun’da uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi
21-06-2024 13:55

Samsun’da uyuşturucu madde ve 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.


İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüterek gençleri zehirleme gayretinde olan uyuşturucu tacirlerinin yakalanmalarına yönelik çalışmalara devam ediyor.


Bu kapsamda çok yönlü olarak yapılan çalışma ve takip sonucunda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen Y.Ö. ve S.A.’nın Tekkeköy’de üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada 42,66 gram metamfetamin, 3 adet sentetik ecza, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı. Ayrıca, yakalanarak gözaltına alınan S.A.’nın, ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi. 2 adet ruhsatsız tabancı ele geçirildi


Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, silah ve uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüterek gençleri zehirleme gayretinde olan suçluların yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında ise İlkadım ilçesinde M.K. isimli şahsın aracında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, 16 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs hakkında adli tahkikat başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER