Siyaset

Sancaktepe Belediyesi Proje Tanıtım Toplantısı Coşkuyla Gerçekleşti

Sancaktepe Belediyesi'nin düzenlediği proje tanıtım toplantısında belediye başkanı Şeyma Döğücü önceki dönemdeki icraatleri ve gelecek dönemdeki vaatlerini anlattı. Toplantıya eski başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

Sancaktepe Belediyesi Proje Tanıtım Toplantısı Coşkuyla Gerçekleşti
27-02-2024 00:43

Sancaktepe Belediyesi, 31 Mart seçimleri kapsamında düzenlediği proje tanıtım toplantısında yoğun ilgi gördü. Belediye başkanı Şeyma Döğücü, önceki dönemde yapılan hizmetleri ve gelecek dönemdeki vaatlerini katılımcılara aktardı.

Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Döğücü, pandemi döneminde 5 bin öğrenciye tablet dağıttıklarını, Adıyaman Suvarlı Belediyesine park yaptıklarını ve Manavgat yangınında zarar gören Tilkiler köyüne cami inşa ettiklerini belirtti. Döğücü, "Yeni dönemde de Sancaktepe emin ellerde olacak" dedi.

Ayrıca evlilik destek paketi ve ev bizden yuva sizden projesi ile genç çiftlere müjde veren Döğücü, eğitim alanında da yatırımlar yapacaklarının sözünü verdi.

Programa katılan eski başbakan Binali Yıldırım da, Sancaktepe ve diğer ilçelerde yapılan işlerin takdire değer olduğunu vurgulayarak, belediyeciliğin hizmet kapısı olduğunu belirtti. Yıldırım, "İlçe belediye başkanlarımız, bir şehirde Belediye Başkanı olmadığı bahanesine sığınmadan güzel işler başardılar" dedi. Sancaktepe Belediyesi'nin düzenlediği proje tanıtım toplantısı, katılımcıların coşkulu destekleriyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER