Siyaset

Şanlıurfa'da Yeni Belediye Başkanı Göreve Başladı

Yeniden Refah Partisi çatısı altında seçilen Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine başladı ve Zeynel Abidin Beyazgül'den görevi devraldı.

Şanlıurfa'da Yeni Belediye Başkanı Göreve Başladı
04-04-2024 14:08

Yeniden Refah Partisi adayı Mehmet Kasım Gülpınar, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi ve görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Gülpınar, Şanlıurfa'yı daha ileriye götürmek için gayret göstereceklerini belirtti. Gülpınar, "Bugün Şanlıurfa için yeni bir dönüm noktasındayız. Belediye başkanlığı bir hizmet yarışıdır ve biz şehre hizmet etmek için buradayız. Zeynel Abidin Beyazgül'den görevi devraldık ve şimdi Şanlıurfa'yı daha ileriye taşımak için çalışmaya başlayacağız. Halkın beklentilerini karşılayacağız ve şehri daha yaşanabilir hale getireceğiz" dedi.

Önceki dönem belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise Gülpınar'a başarılar dileyerek, "Centilmence yapılan demokratik yarıştan dolayı kendisine teşekkür ediyor ve şehrimiz adına hayırlı işler yapmasını diliyorum. Hepimiz onun başarısı için destek olacağız" şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve partililerin katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde, Şanlıurfa'da yeni bir başlangıcın yapıldığı vurgusu yapıldı. Gülpınar'ın göreve başlamasıyla birlikte, Şanlıurfa'da yeni projeler ve hizmetlerin hayata geçirilmesi bekleniyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER