Yaşam

Şehzadeler Belediyesi, 5 yıldır kapalı olan yolu yeniden ulaşıma açtı

şehzadeler belediyesi, yaklaşık 5 yıldır kapalı olan sancaklıiğdecik mahallesi beylerbeyi sokak'ta yapılan çalışmalarla yolu vatandaşların kullanımına açtı. Fen işleri müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda yaklaşık 20 hanenin kullandığı 800 metrelik yol, yeniden ulaşıma kazandırıldı.

Şehzadeler Belediyesi, 5 yıldır kapalı olan yolu yeniden ulaşıma açtı
29-05-2024 13:47

Şehzadeler Belediyesi, yaklaşık 5 yıldır kapalı olan Sancaklıiğdecik Mahallesi Beylerbeyi Sokak’ta yapılan çalışmalarla yolu vatandaşların kullanımına açtı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda yaklaşık 20 hanenin kullandığı 800 metrelik yol, yeniden ulaşıma kazandırıldı.


Sancaklıiğdecik Mahallesi sakinlerinden Süleyman Gilitçi’nin Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’dan talep ettiği hizmet hayata geçirildi. Başkan Durbay’ın talimatları doğrultusunda hızla başlayan çalışmalar, mahalle sakinlerinin büyük memnuniyetiyle sonuçlandı. “5 yıldır kullanamadığımız yolumuzu açan başkanımız durbay’a teşekkür ederiz”


Mahalle sakinleri, uzun süredir kapalı olan yolun açılmasıyla birlikte ulaşımın rahatlamasından dolayı Şehzadeler Belediyesi’ne teşekkür etti. Yol ile ilgili sorunlarını Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a ilettikten kısa bir süre sonra çalışmasın başladığını ifade eden Sancaklıiğdecik Mahalle sakinlerinden Süleyman Gilitçi; “Sancaklıiğdecik Mahallesi Beylerbeyi sokağında 5 yıldır ulaşıma kapalı olan yolun açılması için Şehzadeler Belediye Başkanımız Gülşah Durbay’dan talepte bulunmuştuk. Sağ olsunlar ilgi ve alaka gösterdiler ve 5 yıldır kapalı olan yolumuz açıldı. Bu bölgede yaklaşık 20 haneyiz. Tüm mahalle sakinleri olarak Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.


Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın taleplerine hızla yanıt vermek ve yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz. Sancaklıiğdecik Mahallesi Beylerbeyi Sokak’taki 800 metrelik bu yol çalışması ile mahalle sakinlerimizin talebini yerine getirmiş olduk. Halkımızın memnuniyeti bizim için en büyük ödüldür." dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER