Eğitim

Şehzadeler Belediyesi’nin minikleri mezun oldu

şehzadeler belediyesi gündüz bakım evi ve kreşlerinde eğitim gören 40 minik öğrenci, mezuniyet heyecanı yaşadı. Tarihi bedesten'de düzenlenen mezuniyet törenine, miniklerin yanı sıra aileleri ve öğretmenleri de katıldı.

Şehzadeler Belediyesi’nin minikleri mezun oldu
28-06-2024 09:45

Şehzadeler Belediyesi Gündüz Bakım Evi ve Kreşlerinde eğitim gören 40 minik öğrenci, mezuniyet heyecanı yaşadı. Tarihi Bedesten’de düzenlenen mezuniyet törenine, miniklerin yanı sıra aileleri ve öğretmenleri de katıldı.


Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek, minikleri mezuniyet sevinçlerinde yalnız bırakmadı ve onların mutluluğuna ortak oldu. Şimşek, çocukların eğitim hayatlarının ilk adımını başarıyla tamamladıklarını belirterek, gelecekte de başarılarının devamını diledi.


Törende, öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri bilgileri ve becerileri sergiledikleri gösteriler düzenledi. Renkli ve eğlenceli anlara sahne olan gösteriler, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Minik öğrenciler, sahnede gösterilerini sergiledikten sonra diplomalarını alarak mezuniyetlerini kutladı. Mezuniyet töreni, öğrencilerin geleneksel kep atma seremonisi ile sona erdi. Minikler, havaya fırlattıkları keplerle mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı. Veliler ve öğretmenler de bu özel anları fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER