Asayiş

Servis minibüsünün kapı ve camlarını yumrukladı: Trafikte korku dolu anlar

Antalya'da bir kişi, trafikte tartıştığı sürücünün kullandığı servis minibüsündekilere korku dolu anlar yaşattı. Elinde bıçak olduğu iddia edilen kişi, minibüsün şoförünü indirmeye çalıştı, kapıyı ve camı yumrukları. O anlar ise minibüsteki kadın yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Servis minibüsünün kapı ve camlarını yumrukladı: Trafikte korku dolu anlar
27-06-2024 11:45

Antalya’da bir kişi, trafikte tartıştığı sürücünün kullandığı servis minibüsündekilere korku dolu anlar yaşattı. Elinde bıçak olduğu iddia edilen kişi, minibüsün şoförünü indirmeye çalıştı, kapıyı ve camı yumrukladı. O anlar ise minibüsteki kadın yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı.


Olay, Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte aralarında tartışma çıkan sürücülerden biri, aracından inip tartıştığı personel servis minibüsündeki şoförü de indirmek istedi. Elinde bıçak olduğu iddia edilen kişi, minibüs şoförünün inmemesine sinirlenip açmaya çalıştığı kapıyı ve camları yumrukladı.


Öfkeli kişi çevredekiler tarafından sakinleştirilirken, o anlar minibüste korku dolu dakikalar yaşayan yolcuların cep telefonu kameralarına yansıdı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER