Gündem

Seyhanlı Halk Oyunları Takımı’ndan 3 birincilik

ADANA,(DHA)-ADANA Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları takımı, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun organizesinde Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında üç dalda birinci oldu. Bölge şampiyonasında Adana??

Seyhanlı Halk Oyunları Takımı’ndan 3 birincilik
06-07-2023 16:20

ADANA,(DHA)-ADANA Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları takımı, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun organizesinde Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında üç dalda birinci oldu.
Bölge şampiyonasında Adana’yı temsil etme hakkı kazanan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları takımı, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı kupalarıyla ziyaret edip desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Dinleme, benzetme, oynama, çalma, koordinasyon, gözlemleme, beğenme davranışlarını kazandırabilme, ekip çalışması sonucunda paylaşmayı öğrenebilme gibi bir çok kazanımı bulunan halk oyunları branşımızı daha yaygınlaştırmak için imkanlarımız dahilinde desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.
Akay, halk oyunları takımından Cumhuriyetin ilanının 100.yılı olan 29 Ekim 2023 tarihinde belediye olarak düzenleyecekleri etkinliklerde güzel bir gösteri sunumu beklediklerini de ifade etti.(DHA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER