Ekonomi

Siirt’te Girişimcilik Destekleri Programı toplantısı yapıldı

Siirt tso ve kosgeb işbirliği ile "girişimcilik destekleri programı bilgilendirme toplantısı" gerçekleştirildi.

Siirt’te Girişimcilik Destekleri Programı toplantısı yapıldı
30-05-2024 16:31

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğinde "Girişimcilik Destekleri Programı Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.


Toplantıda KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç, KOSGEB’in girişimcilere sağladığı destekler, başvuru süreçleri ve desteklenen alanlar hakkında detaylı bilgiler verdi. 10 Mayıs itibarıyla üst limiti 2 milyon TL’ye kadar olan Girişimci Destek Programı’nda başvuruların alınmaya başladığını belirten Erkılıç, "Siirt’te girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi, KOBİ ve girişimcilerin gerek başlangıç yıllarında desteklenmesi gerekse mevcut durumda sağlanan desteklerden etkin bir şekilde yararlanmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


Girişimcilik ekosisteminin güçlendirilmesi ve yerel işletmelerin desteklenmesi amacıyla düzenlenen toplantıda katılımcılar, sorularını Erkılıç’a yönelterek doğrudan bilgi alma fırsatı buldu.


Bilgilendirme toplantısına Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu, yönetim kurulu, meclis ve oda üyeleri katıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER